Husråd header

Rande under øjnene

Mange tror, at mørke rande under øjnene kommer af at man sover for lidt eller får sove på det forkerte tidspunkt. En indsender siger, at hun har fundet ud af, hvad der skal til for at slippe sorte rande under øjnene.

Husråd mod mørke rander under øjnene

Hvis du er plaget med rande under øjnene, kan det være på grund af mangel på væske i kroppen. Og så er der nemt at få dem væk. Drik masser af vand, 10-12 glas er godt. Der findes også andre husråd, og her er nogle af dem:

Rande under øjnene 12 glas vand mod rander under øjnene - foto: husrad.com

Af Ruo, 15.01.2010:

Det der fungerer rigtigt god er Special Fx Eye Illuminate. Det reducerer mørke rande, hævelser og poser under øjnene

Af alice, 07.06.2010:

Jeg har hørt at agurker skulle hjælpe. Altså man skal lægge dem på øjenlågene.

Af Simone, 10.12.2010:

Intet hjælper på mig. Jeg har prøvet alt men ved ikke hvad jeg skal gøre. Nu har jeg heller ikke de mørkeste rander, men er blevet ret træt af dem efterhånden.

Af Kifoz, 24.12.2010:

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre der er intet der virker mod mine rander, nogle gange kan jeg græde over at jeg ikke kan dække mine rander fordi de er så tydelige. Hvis der er nogle som også har og ved hvordan man får dem væk vil så ikke venligst skrive det her?

Af klatøje, 28.03.2011:

Brug rå kartoffel mos i 20 min.

Af Dennis, 06.04.2011:

Hver stærk i jer selv. Har selv rander under hver øje, de holder mig ikke tilbage, andre lider af andre ting.

Af King, 16.04.2011:

En god - men ikke for fed - fugtlotion er rigtig godt mod mørke rander under øjnene. De giver fugt og er godt for den sarte hud omkring.

Af Muniih, 19.06.2011:

Jeg lider da også af mørke render, og jeg har grædt mange gange fordi jeg ikke kunne dække dem godt med concealer. Jeg brugte mange forskellige farver af concealere hvor de ikke virkede på mig, enten rosa, mørke eller for lyse. Jeg bliver snart psykisk syg af at tænke på dem. Ingen af mine kusiner har dem.

Af Laura, 28.07.2011:

Jeg spiser vitaminpiller, og det plejer at hjælpe på mine render under øjnene. Jeg kan tydeligt se hvis jeg ikke har taget min vitaminpille.

Af Janni, 22.11.2011:

Jeg har dem også og kan ikke dække dem ordentligt. De ses tydeligt udenfor i dagslys. Det er som om der er et omrids omkring mine øjne. Der går ikke et sekund, hvor jeg ikke tænker på at jeg har dem, og bliver ked af det indvendigt. Det gør at jeg holder mig væk fra mange ting, med andre folk, da jeg er så ked af dem og ikke vil konfronteres med hvor meget lort jeg ligner. Jeg har også købt mig fattig i alt muligt. Jeg ved ikke hva jeg skal gøre for at blive glad igen, med mindre de går væk og der sker et mirakkel.

Af Hej, 01.12.2011:

Slap nu af. Sorte rander er ikke det værste her i livet. Mange andre lægge slet ikk mærke til dem, det er en dum tanke at tænke på hvad andre tænker. Det er et problem som foregår i jeres hoveder og ikke andres. Lær at leve med hvordan i ser ud og ikke hvad andre tænker om jer.

Af Mig, 18.12.2011:

Det eneste som kan hjælpe mod rande under øjnene er kirurgi eller restylane, alt efter hvor slemt det er.

Af Gry, 16.05.2013:

Mine tips:

 1. Drik vand
 2. Massager området
 3. Fugtigheds craem
 4. Søvn ( god nats søvn )

Rander/poser under øjerne kommer ofte ved stress - Trauma - for lidt søvn - for lidt væske. Men husk, lige meget hvor slem det kan være. Er der altid en der har det værre.

Af Mina, 13.08.2013:

Jeg forstår udemærket de personer med mørke rander, da jeg selv kæmper med dem til daglig. Jeg kommer fra en familie hvor alle mine søskende har ren og skinnende hud, og får nedtur på hver gang jeg kommer i nærheden af dem. Det er hårdt og har spildt så mange penge på produkter men intet har hjulpet og de bliver mørkere og dybere jo ældre jeg bliver.

Desværre tør jeg ikke kirurgi da der i visse tilfælde kan opstå komplikationer og jeg er så uheldig i forvejen så det skulle ikke undre mig hvis jeg var en af dem der skete noget med. Jeg ville bare høre om der er nogen der kender en god øjencreme der virker så de bare kan blive lidt lysere.

Af Mig, 17.10.2013:

Skulle man ligge frosne ærter på øjnene, eller under øjet?

Af Baghyler joe, 14.11.2013:

Masser af frisk luft hjælper. Det får ens hud til at se generelt sundere ud. Masser af frisk luft og motion. Det hjælper med garanti.

Din kommentar om rande under øjnene

Har du erfaringer med rande under øjnene, eller andre gode råd om det? Skriv dem her:

Kaldenavn: Indlæg:

Søg efter gode råd:De sidste kommentarer:

Blister i munden

Jeg har lidt af blister i mange år, og jeg har prø...

Opkast

Kan man drikke te, cacaomælk når man har mavesyre?...

Hikke

Tag en dyb indånding og hold vejret mens du holder...

Tandpine

Ved ikke om det er skrevet, men put klud i kogt va...

Uro i benene

Med hensyn til at der i indledningen står at der i...


De mest populære tips

Her er de mest populære råd:

 1. Urinvejsinfektion
 2. Bananfluer
 3. Halsbetændelse
 4. Bumser
 5. Hård mave
 6. Bladlus
 7. Tandpine
 8. Tør hoste
 9. Forkølelse
 10. Hikke