Husråd header

Lange øjenvipper

Lange øjenvipper har altid været set som et tegn på kvindelighed og skønhed. Fra naturens side, er disse hår beregnet til at beskytte øjnene fra fremmedlegemer, og bruges som en sensor. Hvis noget kommer for tæt på øjet (som et insekt), vil de fortælle øjet til at lukke sig. Fra tid til anden mister nogle af dem, men som regel vokser de ud igen.

En hurtig måde at få lange øjenvipper på er naturligvis at bruge falske øjenvipper. Falske øjenvipper kan være i forskellige farver, og så kan du undgå at skulle tænke på farvning selv. Men en indsender har sendt et husråd om, hvad hun gør.

Hvordan få længere øjenvipper

Mange ønsker at få længere øjenvipper og det er præcis, hvad hun har skrevet til os om. Hun har meget korte øjenvipper, og siger, at hun har hørt, at hvid vaseline hjælper til med hårvækst. Hvad hun gør, er, at hun anvender en gammel mascara-børste med vaseline på sine øjenvipper og dette har resulteret i, at hun har fået længere og fyldigere øjenvipper. Proceduren er, at hun (1) gnider øjenvipperne om kvælden og (2) vasker det af om morgenen.

Lange øjenvipper Lange øjenvipper - foto: husrad.com

Af LØ, 15.01.2010:

Phyto mascara ultra volume giver dine øjenvipper volum fra rødder til spids. Prøv den. Du vil ikke fortryde det.

Af SSM, 30.01.2010:

Jeg har fortudt jeg har brugt meget mascara. Mine øjenvipper falder nemlig af pga. dette. Hvad skal jeg gøre for at de vokser ud? Og vokser de overhovedet ud? Er det en god ide med dén vaseline? Er bange for de kommer til at falde endnu mere af. Håber I vil skrive tilbage, jeg har brug for hjælp. Tak.

Af Janni 65, 01.02.2010:

Jeg kunne også godt bruge et godt råd om hvordan man kan få lange øjenvipper, eller nærmer hvordan man for dem til at vokse. Jeg har næsten ikke nogen efter at jeg har været i kemo. Så jeg har meget brug for råd. TAK

Af Susan, 15.02.2010:

Men kan mandelolie få øjenvipperne til at falde af?

Af Charlotte, 03.04.2010:

Jeg har lige fået sat kunstige buketvipper på (skal til en del fester her i april og ville gerne se godt ud) men forfængelse er en grim ting. Jeg fortrød om ville have vipperne af igen, med det resultat at jeg kom til at hive en del af mine egne med af. Det ser meget grimt ud nu(sammen med resten af de påsatte vipper) hvad gør jeg for at få mine vipper til at gro ud. Helst inden konfirmation d.30.04. Jeg har hvid vaseline måske jeg skulle prøve. Øv har lyst til at tude.

Af Julie, 14.05.2010:

Mine øjnvipper knækkede da jeg brugte øjenvipper bukker. Hver aften tager jeg vaseline på en vatpind og lægger det som var det en mascara børste (jeg bruger vatpinde i mangel af bedre) og det virker altså føler jeg. Det tager lang tid men jeg kan se resultater. Held og lykke.

Af Pigen, 20.05.2010:

Pas nu på med hvordan du fjerner mascaraen igen. I en længere periode har jeg anvendt almindelig fingervarmt vand på en engangsvaskeklud. Det resulterede i at mine ellers så flotte lange øjenvipper nu er knækkede og en del af dem er faldet af. De er ikke lange længere, og det er jeg ked af. Jeg vil forsge med vaselinen nu.

Af maya, 23.05.2010:

Brug sesamoli, det er godt. Jeg har selv prøvet det og kan se forskel efter en dag.

Af swanhilde, 28.05.2010:

Rosie -som heks og shaman ved man at det sidste man skal bruge ved hår er mandelolie -du kan gnidre hår af -der har fået mandelolie -prøv selv -det er direkte at gi folk et større problem -der er faktisk folk på bryllupsrejse der sidder i en tallerken mandelolie for at blive helt glatte -så brug ikke produkter med mandelolie ved hår -håber ved gud ikke nogen har brugt det råd .-mvh Svanhilde

Af Swanhilde, 29.05.2010:

Vaseline er uden tvivl et godt produkt men må heller ikke anvendes omkring øjnene, som blivende produkt, da olierne kan genere din tårekanal og bevirke poser og mørke rander omkring øjnene.

Vaseline er produceret af bl a lanolin som er fårefedt og mange er allergiske over for det. Det er i det hele taget en dårlig ide. Det er ikke godt at bruge fede olier og salver omkring øjnene, da det gir poser og rande. Det skal være en let luftig creme.

Der findes ingen cremer eller olier der får øjenvipper til at vokse, så ville mænd jo ganske givet bruge det i hovedbunden, logisk nok. Ved at spise b-vitaminer og kisel der er feks rigeligt i 30gram havregryn dagligt af det til en anbefalet daglig dosis samt at spise varieret, så vil øjenvipper vokse som de normalt gør ca 1mm om måneden. Dvs at er øjenvipperne helt slidt af, eller hos folk der har fået kemoterapi, vi de komme igen 1mm om måneden og være udvoksede helt på ca et år.

Mvh Swanhilde - shaman , healer , heks og laserterapeut .

Af swanhilde, 29.05.2010:

Mens man venter på at ens egne øjenvipper gror ud er det en god ide med mørk eller gråsort kholstift om øjnene. Det er ret uskadeligt og er lavet af bl. a bivoks. Selv indiske små børn kan tåle det og ser totalt nusere ud med det.

Man kan osse bruge en mascara på de småbitte vipper man har med uskadelige ting i, uden tilsætningsstoffer eller lave mascaraen selv.

Af the happy girl, 09.06.2010:

Jeg synes selv jeg har lange øjenvipper, og det er der mange af mine veninder der også synes det. Jeg bruger kun mascara når det er nødvendigt, og putter lidt vaseline på vipperne. Og jeg har købt en mascara eller hvad man kan kalde det, en gennemsigtig mascara som gør øjen vipperne sunde og kraftige. Det er meget godt for øjenvipperne.

Min mor har de længste øjenvipper jeg har set, så jeg har fået hendes. Men prøv at bruge vaseline og den mascara der gør dem sunde og kraftige. Put lidt pudder på vipperne når du tager mascara på, det holder på mascaren.

Af miss m, 14.06.2010:

Jeg skulle gå model til et modeshow, havde lange flotte naturlige øjnvipper, jeg var så glade for dem. Jeg fik tilbudt eyelash extensions, det lød fedt for der fik man endnu længere øjenvipper jo. Da jeg efter 3 uger ville have dem af tog jeg hen til en dame og fik dem af med noget specielt olie, men mine egne lange øjnvippet var også faldet af. Jeg var så ked af det. Så blev nødtil at få nye på. Nogle der ved om de kommer ud som de var før? eller bliver de stive som skæg og hvor langtid tager det ca? Jeg overvejer at få dem af inden jeg begynder på frisørskolen igen, så jeg kan få mine egne.

Af Zazajing, 26.07.2010:

Passer det, at man godt kan bruge vaseline og Mandelolie på ens øjenvipper? Vokser ens øjenvipper så? Jeg bruger Mandelolie lige nu og jeg tror det virker, har gjort det i 4 dage. Men mine øjenvipper ser næsten slidte ud i spidserner (ligesom ens hår på hovedet) og de er helt gennemsigtige. Hvad skal jeg gøre for at få flotte, meget lange og stærke øjenvipper? Ville også gerne have længere hår på hovedet, hvis nogen har et råd.

Af Silke Ceransen, 29.07.2010:

Hvis man vil have længere øjenvipper, er det bedst at pleje med vaseline og undgå mascara i nogle måneder. For øjenvipper vokser kun 1 mm om måneden. Ved brug af mascara beskadiges vipperne og de bliver lidt kortere af, at man gnider øjenvipperne væk med makeupfjerner osv. De 1 mm som de vokser gnides altså af igen.

Af Lisbeth H, 30.07.2010:

Jeg har meget lange øjenvipper og så bukker de og det helt yderste krøller nærmest ind mod øjenlåget. Jeg har også lidt problemer med at nogen falder af engang imellem, men det er yderst sjældent. Veninder siger at det er så flot og har spurgt om jeg bruger en øjenvippe-bukker, men det gør jeg ikke. Jeg bruger ikke vandfast mascara, men en ganske almindelig en fra Rimmel. Mit største problem er at, i løbet af dagen er mascaraen smittet af lige under mine øjenbryn, hvilke jeg er træt af. Jeg lægger pudder på øjenlågene, men det hjælper ikke. Jeg bruger ikke øjenmakeupfjerner, men ganske almindelig vand og sæbe, det har de ikke taget skade af. Men det ville måske være en idé at prøve at tale med en kosmetolog, måske ved hun noget. Held og lykke med jeres vipper.

Af Katja, 03.08.2010:

Jeg bruger vandfast netop for at undgå at det smitter på øjenlågene under brynene.

Af Tina, 24.08.2010:

Jeg fik sat eyelash extensions for omkring et år siden, og mine vipper faldt også af. Var ved lægen for at høre om de kunne hjælpe med noget, men der var ikke noget at gøre.

Han henviste mig dog til en ekspert inden for hårtransplantation, da det er muligt at få transplanteret øjenvipper. Ham ringede jeg til, og han anbefalte at jeg købte en booster. (En slags hvid mascara man køber i matas, man normalt ligger på inden den alm. mascara, for at styrke vipperne og gøre dem tykkere). Den er nemlig fuld med E-vitaminer som får vipperne til at vokse hurtigere og gør dem tykkere. (købte en fra lancome).

Normalt går der ca et år før en øjenvippe er fuldt udvokset, men mine voksede hurtigt ud.

Hver aften putterde jeg en masse af det på mine vipper og på hele vippekanten, og sov med det. Efter ca 3 måneder var mine viper næsten normale igen, og efter et halvt år var de som før jeg fik lavet extensions.

For at undgå at tabe vipper, er det en god ide at bruge en alm. mascara, da en vandsfast er for hård mod ens vipper at bruge til dagligt.

Det er også vigtigt at bruge en øjen-make-up fjerner rigtig. Det vil sige at man ikke må gnide for meget på øjenlåget. I stedet er det en god ide at putte det på en vatrondel og presse vattet roligt mod øjenlåget. Det giver fjerneren tid til at arbejde med mascaraen, og derefter gnider man roligt resten af.

Hvis man har problemer med at ens mascara smitter af, er der meget olie i mascaren, prøv at spørg ekspedienter i magasin, matas ect. om vejledning til en mascara der indeholder mindre olie. Man kan evt mærke det på hvor stive vipperne er når mascaren er tør. En mascara med meget olie er meget blød når den er tør, og en med lidt olie er meget stiv (vandfast er uden olie).

Man kan få alm. mascara (som ikke er vandfast) uden olie, som fjernes med vand (bl.a. fra Clarins og Estee Lauder), og mascara med olie som skal helst fjernes med en øjen-make-up-fjerner med olie i.

Håber at det hjælper nogen af jer.

Af Miss turkey, 13.09.2010:

Jeg har haft meget lange øjenvipper før, men fordi jeg har brugt meget mascara er de desværre faldet af, mo de vokser ud igen? Hvordan skal man pleje øjenvipperne? Jeg syns de falder meget hurtigt af.

Af Luise, 02.10.2010:

Jeg er født med rent ud sagt, ufattelige lange øjenvipper. De falder selvfølgelig lidt af, og bliver slidt, fordi jeg er begyndt at bruge mascara, men engang i mellem holder jeg et par uge pause fra mascaraen, og så bliver de rigtig lange og flotte igen. Hvis man ikke kan lide at gå helt uden mascara, kan man jo bare tage en meget lille smule på.

Af Trine, 17.10.2010:

Har prøvet mandelolie og det virker desværre ikke.

Af Linda, 03.11.2010:

Helt ærligt så tror jeg bare at det altså er forskelligt fra person til person.

Af Cherine, 21.11.2010:

Jeg hørte om amerikansk olie, sælges på apoteket. Jeg var ved at blive blind af det,så jeg fraråder enhver bruge dette olie, men jeg har dog tilgængæld,en god nyhed,til alle. Lad vipperne gro, med rimmels nye mascara lash accelerator, de lover de gror på 30 dage. Den koster kun 100kr. Jeg glæder mig at prøve den.

Af Stine, 22.11.2010:

Jeg har rigtig lange øjenvipper, nogle falder til tider af når jeg fjerner makeup, men her forleden røg rigtig mange af, og mange knækkede på det samme sted, ca ½ cm midt på øjet, jeg er dybt ulykkelig over det, da det er meget tydeligt. Hvad kan man gøre ved det? Er der overhovedet noget at gøre, eller skal jeg bare vente utålmodigt et helt år før de er normale igen?

Tina du snakkker noget om en hvis mascara du har købt i matas som skulle styrke vipperne, og hjalp dine med at vokse på kortere tid? Kan du huske hvad den hedder, og virkede den?

Af Trine, 27.11.2010:

Jeg har korte øjenvipper. For at få lange skal du bruge hvid mascare og derefter sort. Du skal nogen mdr. pauser med mascare. Men hver gang du skal bruge mascare skal du bruge hvid først.

Af Melissa, 29.11.2010:

Efter min erfaring er det bedste at bruge indisk olie (castor oil). Man kan bruge det til hår, øjenbryn og vipperne, og det virker. Man massere det på og sover med det.

Af Christine, 09.12.2010:

Kan helt klart anbefale eyelash extensions. Jeg har fået det lavet hver 3. uge i 2 år nu, og skønt prisen er høj er det 100% det værd. Flere af mine veninder har siden hen fået det lavet, og de er også meget glade for det. Jeg er født med korte lyse øjenvipper, så det er en fantastisk forandring.

Mine egne øjenvipper har ikke taget skade, og det kan måske have noget at gøre med, at jeg ikke har haft nogle der var lange. Men til alle jer med korte vipper. Gør det, det er virkelig lækkert.

Af Simone, 10.12.2010:

Jeg har hørt at olivenolie virker. Jeg har selv prøvet det. Du skal bare tage olivenolie på din fingerspids og duppe det stille på under og over øjenvippe. På mig giver det et godt resultat. Det tager måske lidt lang tid, men prøv selv for jeg synes at det virker på mig. Held og lykke hvis i vil prøve.

Af henriette, 28.12.2010:

Hvor kan man købe indisk olie (castor oil)? Er virkelig interesseret i at prøve det, har hørt mange snakke om det.

Af Luna, 10.01.2011:

Jeg har prøvet mange gange hvor jeg har siddet og pillet ved mine øjenvipper og har kommet til at hive nogen ud. De har altid sådan en lille hvid knop på. Jeg har hørt nogen sige at denne hvide lille knop er roden på øjenvippen og hvis man hiver den ud vokser de ikke ud igen. Er det rigtig?

Af Tinna, 30.01.2011:

Jeg bruger af og til den fantastiske mascara Fiberwig, som kan købes i Matas. Der er små hår i, som man kan få enorm lange vipper hvor man nu synes. Fx i siderne, det ser godt ud.

Af Mathilde, 06.02.2011:

Jeg har hverken korte eller lange. Jeg tror jeg har sådan nogenlunde normale øjenvipper. Jeg er okay tilfreds med dem. Her i det seneste år er jeg begyndt at bruge meget mere mascara på mine vipper end jeg nogensinde har gjort før. Det fraråder jeg jer alle og enhver da hvis man putter for meget på kan ens øjenvipper godt falde af når man fjerner ens mascara. Jeg ville råde alle til at købe sådan noget hvidt (slags mascara) som hjælper med at styrke vipperne og gøre dem længere på kort tid. Det har hjulper mig utroligt meget og jeg er rigtig glad for at jeg har købt den.

Nu er jeg begyndt at putte vasline på om aftenen. Først fjerner jeg alt min øjenmakeup med en øjenmakeup fjerner - det er helt klart det bedste! Helst køb den uden parfume da man kan blive meget rød omkring øjnene også svier det meget.

Men som sagt du tager din vaseline hvis du har én ellers kan du købe den næsten alle steder som Føtex osv. Du tager og putter lidt på din finger og tager det på og sover med det til natten over. Derefter skyller du dine øjne med lunket vand og volia. Efter nogle måneder du får rigtig lange vipper og når du tager mascara på kan du se store forandringer (i hvertifald på mine vipper) prøv det!! Ellers ikke brug vandfast mascara i hverdagen .. spar det til hvis du skal til fest eller lign. SKRIV LIGE TIL MIG HVIS I HAR NOGLE TIPS , TAK PÅ FORHÅND :-)! peace out..

Af Astrid, 06.02.2011:

Jeg kan kun sige vaseline hjælper. Det går langsomt, men hvis du gør det hver aften så kan du se de bliver længere. Desuden bliver de også finere at se på.

Af Hej, 08.02.2011:

Her før jul klippede min thailandske veninde sine øjnvipper af, og 2 måneder efter have hun de længste og flotteste vipper, så selvfølgelig skulle jeg også prøve, men nu er der gået næsten 3 måneder, de er vokset men ikke så meget. Havde de smukkeste vipper før og fortryder jeg gjorde det. De er ved at komme frem så håber jeg bare skal give det tid.

Af Jomfruen, 13.02.2011:

For mange år siden blev jeg opereret for tunge øjenlåg, og måtte derfor ikke bruge mascara efterfølgende. Jeg gik 10 dage uden mascara - og jeg skal lige love for, at da jeg så fik mascara på igen, så kunne jeg se forskel. De var blevet meget tykkere og fyldigere - så der er vist kun en vej - lad være med at slide på vipperne i så mange dage som overhovedet muligt. Så vil du uden tvivl se forskel - for vipperne vokser altså ud igen, hvis de falder af. Jeg har også prøvet den med de falske vipper, som blev påklistret, og endte med næsten ikke have have nogen af mine egne tilbage. Men - de voksede altså ud igen - en trøst til dem, som har det samme problem herinde.

Af Millah, 18.02.2011:

Bare for sjov prøvede jeg at måle mine øjenvipper fordi alle mine veninder elsker dem. Det viste sig at de er ret lange 9 mm.

Af TT, 12.03.2011:

Har haft flairs på i 3,5 uger nu og de er begyndt at falde af. Med mine egne vipper. Kan ikke anbefale flairs. Fik mine lavet hos nail & body, og det så super flot ud. Nu ligner jeg en cancer patients, pga manglen på øjenvipper. Nogle gode råd? Virker vaseline virkelig?

Af MH, 25.03.2011:

Er der nogen der kan anbefale et sted i København, hvor de laver eyelash extensions?

Af Julle, 25.04.2011:

Jeg bruger mascara til hverdag og er begyndt at få kortere vipper. Nogle der har et råd til at få dem længere og mere fyldige?

Af Turkita, 27.04.2011:

Det dummeste man kan gøre er at få lavet eyelash extensions. Jeg har lige fået vipperne af idag men desværre har jeg næsten ingen af mine egne vipper tilbage. Håber virkelig de vokser ud igen.

Af Øjenvipper, 30.04.2011:

Mange Anbefaler Vaseline så jeg tror det hjælper, men ellers kan i altid tage til matas og købe en hvid mascara. Den er virkelig god og hjælper øjenvipperne med at vokse hurtigere og gøre dem stærkere. I kan også tage til matas og spørge om en god mascara.

Der står i de her kommentar at eyelash extensions er meget dårligt. Folk har tabt sine naturlige øjenvipper begrund af det og igen spørger folk om det er godt og hvor man kan fået lavet det. Altså læser i slet ikke noget af det folk skriver.

Mandelolie er også meget dårligt. Der er jo olie i mascara og nogle mascara skader øjenvipperne. Så derfor skal man være sikker på man køber den rigtige. Så spørg helst en medarbejder. Hvis man ikke bruger mascara og bruger mandelolie vil man fortryde det rigtig meget fordi en af grundene til at man ikke skal bruge en helt normalt mascara er at der er olie i og olie skader øjenvipperne. Det nytter ikke noget å bruge mascara men at bruge mandel Olie.

Af Lange, 02.05.2011:

Jeg er født med rigtig lange øjne vipper, men så begyndte jeg at bruge en masse makeup ovs, så begyndte de at blive slidte. Så tænkte jeg at det var en god ide at bruge falske øjenvipper. Efter et halv år havde jeg overhovedet ingen øjenvipper. Så blev jeg selvfølgelig meget ked af det og lod jeg vær med at bruge makeup i 4 uge og derefter voksede de sig store og flotte ud igen.

Af Kathrine, 10.05.2011:

Hjælp, igår var jeg så dum at bruge øjenvippebugger imens jeg havde mascara på, og den smuttede ud af min hånd fordi jeg havde creme på, så det har resulteret i at jeg mistede næsten ALLE mine øjenvipper undtagen dem ude i den ene side. Jeg er så ked af det og har lyst til at tude når jeg ser mig i spejlet. Bliver så deprimeret over at skulle vente så lang tid, fordi de ikke bare er knækket men rødderne er hevet med ud. Er der nogle som har erfaring med det? Et produkt man kan bruge eller en professionel man kan opsøge?

Af Nanna, 17.05.2011:

Jeg har også en gang som lille klippet mine øjenvipper af, og de vokser ud igen. Det tar bar uendelig lang tid. Jeg har også købt en hvid gennemsigtig mascare fra matas og den virker på mine øjenvipper i hvert fald. Held og lykke til jer alle.

Af Nanna, 18.05.2011:

Jeg har også en gang som lille klippet mine øjenvipper af, og de vokser ud igen. Det tar bar uendelig lang tid. Jeg har også købt en hvid gennemsigtig mascare fra matas og den virker på mine øjenviopper i hvert fald. Held og lykke til jer alle.

Af Øjenvipper, 18.06.2011:

I modsætning til hår har øjenvipper og øjenbryn en meget kort livetid på ca. 30-45 dage. Øjenvippernes korte levetid og vækstfase forklarer, hvorfor disse hår er kortere end din hovedbunds hår. Ca. 60-80 % af alle øjenvipper er i denne fase.

Af HJÆÆLP!, 12.07.2011:

Hvor kan man købe den hvide vaseline?

Af Den triste, 25.07.2011:

Kære alle herinde. Lav aldrig eyelash extensions. Jeg tog mine af i går og har nu ingen vipper tilbage. Det ser måske flot ud mens man har dem på men så fortryder man det os rigtige meget når de er kommet af igen. Det er slet ikke det værd. De fleste får dem på fordi de netop ingen vipper har eller fordi deres vipper er meget korte men hvad nytter det når de alle er faldet af når man tager sine eyelash extensions af igen. Jeg fra råder alle til at prøve det jeg har gjord det 2 gange og fortryder det enormt nu. Jeg vil anbefale alle at holde sig langt fra det. Varme hilsner fra den triste vippetaber.

Af Line, 14.08.2011:

Her til aften, da jeg gjorde mit ansigt rent. Derefter gned jeg mig i øjet og der faldt over 20 øjenvipper af. Jeg ved ikke, hvad der sker. Har bare lyst til, at tude, da det bare ser grimt og klamt ud. Hjælp mig!

Af Vipper, 16.08.2011:

Jeg bruger som regel en ganske almindelig kløver vaseline, og den giver samme resultat, som mange skriver i deres indlæg. Men som sagt skal man passe på med, at man ikke kommer for meget fedt etc. omkring øjnene, da det kan generer og give betændelse. Derudover skal det siges, at jeg selv har oplevet at få påsat kunstige, lange øjenvipper på med en såkaldt naturlig lim. Der så resulterede i, at denne lim nærmest smeltede, da jeg, 2 uger efter, tog et varmt bad og mine egne vipper røg så med. Ens vipper vokser ud igen, og mine er meget stærkere end nogensinde før. Det skal så lige siges, at jeg har benyttet mig af B5-vitaminer samt ølgær for at fremme vokse-processen. Jeg må sige, at disse piller var til stor hjælp.

Af Korte vipper, 16.09.2011:

Jeg har sindsyg korte vipper og meget få. Er der nogen herinde der ved hvordan man kan få fyldig øjenvipper og lange vipper. Jeg ser virkelig syge ud, når jeg ikke har mascara på.

Af H, 02.10.2011:

Hjælper vaseline virkelig? Hjælper hvid mascare og tørre det ikke ud efter man har plagt den hvide mascare? Og hvor kan man købe den indiske olie, castor Oil fra?

Af miss Fynbo, 02.10.2011:

Jeg har utrolig lange øjenvipper, og synes ikke engang det er noget særligt at have, de hverken knækker eller falder af. Jeg bruger masraca hver dag, men eftersom jeg har så lange øjenvipper, synes jeg min mascara sidder dårligt.

Af Hornbech, 10.10.2011:

Her er vidundermidlet: Revitalash serien og i vil få de flotteste vipper i miles omkreds som vil blive misundet. Jeg har som mange herinde mistet mine øjenvipper ved at få sat ekstra lange øjenvipper på. Jeg mistede også mine egne vipper og var tudefærdig, men jeg er en netnørd og begyndte at søge på alt hvad der havde med hjælp til øjenvipperne at gøre og jeg fandt mirakkel midlet.

Revitalash kan fåes i flere varianter og jeg started med at købe en revitalash balsam som skulle ligges på de resterende vipper om aftenen inden sengetid. Det andet jeg købte var en hvor man lagde en lille linie af revitalash i kanten hvor vipperne skal sidde og tro mig. Jeg har nu de flotteste øjenvipper der findes og mange spørger om de er naturlige. Så produkterne virker, selvom de er lidt dyre er de pengene værd.

Det skal dog siges at jeg ikke har set dem her hjemme og jeg har haft succes med at købe dem i udlandet til mindre priser.

Det er udviklet af en mand hvis kone havde kræft og hun mistede alt håret og sine øjenvipper. Han forskede i det og fandt en formel der kunne hjælpe hende og det er så det produkt der endte med at komme på markedet i nogle lande. Kun mine bedste erfaringer og mange + til produktet.

Jeg behøver ikke den balsam mere på vipperne. Man benytter til gengæld mascaren derfra som er ligeså super god som de andre produkter og den varer til gengæld rigtig lang tid/længere end normalt så pengene er hurtigt tjent ind igen.

Af hejop, 12.10.2011:

Jeg leder efter gammeldags mascara. Da jeg var teenager sidst i 70´erne, begyndte jeg at bruge makeup. Der havde jeg mascara fra en lille øjenskygge lignende etui, en plade med mascara i stedet for øjenskygge samt plads til børsten og spejl i låget. Man fugtede børsten med vand og kørte den marscaraen og lagde så på øjenvipperne, ganske enkelt genialt. Jeg har ofte manglet det. Børsten var meget blød og nem at påføre med og gøre vipperne tætte. Mine er lange nok, men mangler at kunne gøre dem mere tætte.

Af Mette, 14.10.2011:

Til Hejob: Jeg er ikke sikker på jeg husker rigtig, men så vidt jeg husker, har jeg set et indslag om, at Elizabeth Arden var den første der indførste mascaraen. Det var netop denne type du omtaler. Og de skulle stadig lave dem. Jeg tror det var Elizabeth Arden, men er slet ikke sikker. Jeg er sikker på, at de hos enhver Matas el. lign. vil vide, hvad du snakker om, hvis du forklare. Jeg tror faktisk man brugte spyt på børsten oprindeligt.

Af Long lash, 15.10.2011:

Jeg har fået ekstremt lange vipper fra naturens side og ved det er vigtigt at passe på dem. Så drop alt hvad der hedder vaseline, div. madolier og forlængende mascara. Pris varieret og brug kun natur produkter jeg kan anbefale mireness australsk mascara lavet på bivoks.

Af Mia, 24.10.2011:

Jeg bruger sesamolie til både mine vipper og lange hår. Det virker utrolig godt og gør mit hår glansfuldt, og (synes jeg) giver det et godt boost i længden. Om vinteren bruger jeg olien i det lange hår, én gang hver anden uge. Til vipperne bruger jeg det ca 3-4 gange om ugen, når jeg har taget min mascara af. Jeg går ikke med mascara hver dag, så nogle dage bruger jeg det alligevel. Tager det på inden jeg går i seng. Håber det kan hjælpe nogen.

Af Annika, 03.11.2011:

Jeg har rigtig flotte naturlige øjenvipper, og jeg er er rigtig glad for dem. jeg bruger for det meste en hvid mascara indenunder den sorte og det ser meget bedre ud. Jeg brugte rigtig meget makeup engang, og efter jeg er stoppet en del med det, er mine vipper blevet virkelig flotte.

Så et tip er - brug mindst muligt at mascaraen og fjern det hver dag, og når i skal fjerne det skal i komme rigeligt makeup fjerner på en vat-rondel, og dup det på eller hold det på øjet. Så kan makeup fjerneren få lov til at virke og så bliver mascaraen våd, og du kan fjerne resten uden nogle mén. Hvis du bare kører over din tørre mascarer med det samme, mister du mange øjenvipper.

Af Emely, 11.11.2011:

Jeg har haft rigtig lange vipper, men jeg kunne ikke rigtig lide at de var så ekstremt lange og derfor klipper jeg dem kortere. Nu er jeg virkelig ked af, at have mistet mine vipper for de vokser ikke ud igen. Hvad skal jeg gøre? Hjælper det der Vaselin virkelig?

Af Emma, 11.11.2011:

Mit bedste råd til at beholde jeres lange smukke øjenvipper, er at hvis i absolut skal gå med mascara til hverdag, så tag det af ligeså snart du kommer hjem. Tag noget vaseline på og sov med det. Også i weekender og ferier, så drop mascaraen helt, hvis du ikke skal noget. De skal have luft, og tid til at gro, og det kan de ikke hvis man stopper dem med mascara.

Af Mig, 25.12.2011:

Mandelolie og vaseline hjælper.

Af Nadja, 26.12.2011:

Det dummeste man kan gøre er at få lavet eyelash extensions. Jeg har lige fået vipperne af idag men desværre har jeg næsten ingen af mine egne vipper tilbage. Jeg er så ked af det.

Af , 29.01.2012:

Jeg har lige købt Malu Wiilz lash extension gel og håber det virker. Har nemlig klippet en del af mine øjenvipper af for at gøre den stærkere. Har lidt fortrudt det.

Af , 10.04.2013:

Min veninde kom til at ramme mig ved øjet med en lighter, og har sådan lige taget spidserne. Kommer de ud igen eller? Og hvis de gør hvor lang tid tager det så?

Af Laura, 16.04.2013:

Få aldrig lavet eyelash extension. Jeg havde de længste og lækreste vipper før, men da der var en masse konfirmationer jeg skulle til, så synes jeg at det kunne være flot. Jeg fjernede dem igår med babyolie, varmt vand og damp, og nu er næsten alle mine egne vipper faldet af. Jeg er så ked af det. Lige nu er jeg virkelig desperat.

Af Love, 19.05.2013:

Jeg har selv lange øjenvipper, men mine falder også meget nemt af. Kan jeg gøre noget specielt for at få dem til at blive længere og stærkere?

Af Aysin, 12.07.2013:

Hej alle. Det med vaseline er rigtigt - og det virker. Jeg har selv i forvejen lange øjenvipper, men en dag så jeg dette tip på youtube og jeg tænkte, at jeg ville prøve det af. Derfor smurte jeg vaseline på øjenvipperne hver dag når jeg ikke havde makeup på, og gentog det derefter hver gang det begyndte at gå væk igen. Men i videoen blev jeg oplyst om, at jeg bare skulle bruge vaseline inden jeg sov - og vaske det af om aftenen. Men som sagt, så gjorde jeg det hvergang jeg alligevel bare sad derhjemme, og jeg kunne allerede se resultater efter en uge. Jeg ville klart anbefale det. Jeg tabte i hvert fald ikke flere øjenvipper en normal vis. Og til sidst ville jeg gerne tilføje, at mine øjenlåge virkede til at være en lille smule hævet ved øjenvippernes bund, men det tror jeg er ret normalt, for jeg så heldigvis ikke nogle bivirkninger efter.

Af Hvad så..., 28.07.2013:

Kan man godt bare bruge kløver vaseline?

Af Chinabox, 22.08.2013:

Jeg har læst meget inde på nettet, og det bedste jeg kom frem til, var dette produkt kaldet M2 Lashes Eyelash Revitalising Glos" som burde være rigtig godt og sundt for øjenvipperne, men den koster 380kr. plus porto. Det er værd at prøve, ellers sagsøg lortet. Jeg håber det hjælper.

Din kommentar om lange øjenvipper

Har du erfaringer med lange øjenvipper, eller andre gode råd om det? Skriv dem her:

Kaldenavn: Indlæg:

Søg efter gode råd:De sidste kommentarer:

Blister i munden

Jeg har lidt af blister i mange år, og jeg har prø...

Opkast

Kan man drikke te, cacaomælk når man har mavesyre?...

Hikke

Tag en dyb indånding og hold vejret mens du holder...

Tandpine

Ved ikke om det er skrevet, men put klud i kogt va...

Uro i benene

Med hensyn til at der i indledningen står at der i...


De mest populære tips

Her er de mest populære råd:

  1. Urinvejsinfektion
  2. Bananfluer
  3. Halsbetændelse
  4. Bumser
  5. Hård mave
  6. Bladlus
  7. Tandpine
  8. Tør hoste
  9. Forkølelse
  10. Hikke